Afbeelding

Heugelijk nieuws uit geboortezorgland

Partnerbijdrages

Afgelopen maanden heeft Kraamzorg JoNa toegeleefd naar de verzorging van de 10.000ste baby. En afgelopen week was het dan zo ver, de familie van het Ende uit Kampen was de gelukkige!

Op 18 november 2017 vierde Kraamzorg JoNa al haar 12,5 jarig jubileum maar er was blijkbaar net iets meer tijd nodig om de 10.000ste baby te verwelkomen. We zijn heel erg trots op onze medewerkers die de zorg hebben verleend aan al deze nieuwe wereldburgers! Trots op hun inzet en goede zorg, iets waar Kraamzorg JoNa om bekend staat.

89 procent van de cliƫnten van kraamzorg JoNa beoordeelt de zorg van kraamzorg JoNa met de maximale 5 sterren. Ook uit een onafhankelijk onderzoek van de verzekeringsmaatschappijen komt Kraamzorg JoNa in de regio als beste uit de bus.De afgelopen 12,5 jaar scoorde Kraamzorg JoNa tussen een 9,2 en een 9,4. Iets waar de organisatie uiteraard erg trots op is.

Het winnende gezin krijgt een cheque overhandigd van ā‚¬ 1000,00. Deze is vrij te besteden. Johan Deurwaarder, directeur van Kraamzorg JoNa, zegt hierover: ā€œ De geboorte van een kind is uiteraard van onschatbare waarde, maar brengt ook veel kosten met zich mee. Op deze manier kunnen zowel ons jubileum als de geboorte van Levi samen vieren door het gezin dit mooie geldbedrag aan te bieden.

Het bedrag staat eigenlijk ook symbool voor het waardevolle feit dat zoveel gezinnen ons de afgelopen jaren hun vertrouwen hebben gegeven. Dit is ons veel waard en zeker iets waar we uitermate dankbaar voor zijn.

Dankbaar zijn we ook voor de jarenlange samenwerking met onze partners, de verloskundigen. Alleen door intensief afstemmen van de zorg kunnen we zo goed mogelijk inspelen op de individuele behoeften van ieder gezin.

Maar onze grootste dank en bewondering gaat naar onze medewerkers. Zij bieden uiteindelijk de zorg bij de gezinnen. Zij hebben ervoor gezorgd dat wij als Kraamzorg JoNa deze mooie resultaten hebben behaald.

We verheugen ons er op om ook in de toekomst klaar te staan voor gezinnen die een baby verwachten. Zij kunnen rekenen op onze volledige inzet. Kraamzorg JoNa heeft nu eenmaal de beste kraamverzorgenden die er zijn. Kiest u voor Kraamzorg JoNa dan kiest u voor kraamzorg op maat, persoonlijke aandacht en deskundige begeleiding! ā€

Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 17 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 18 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 18 uur geleden