Afbeelding

SuyderSee Shopper Weken- 2 weken extra sparen!

Partnerbijdrages

De SuyderSee Shopper actie is zo’n groot succes dat de actie is verlengd tot en met 17 december 2017. Wanneer je tot en met koopzondag 17 december een of meerdere aankopen in Stadscentrum Dronten doet, spaar je voor een unieke SuyderSee Shopper. Bij iedere aankoop ontvangt men 1 spaarzegel en bij 9 spaarzegels heeft men een volle spaarkaart en kan men een unieke shopper bij de Redepassage afhalen.

“Tot nu toe zijn er al ruim 3000 shoppers uitgegeven en hebben we van veel enthousiaste klanten de vraag gehad of ze nog even konden doorsparen voor de SuyderSee Shopper. Die is bij de spaarders enorm geliefd” aldus Marcel Slot, van de ondernemersvereniging van Stadscentrum SuyderSee.

De shopper is speciaal voor deze actie ontworpen. Naast de shopper maakt men kans op nog veel meer prijzen in het nieuwe jaar. In 2018 zullen er diverse acties rondom de Suydersee Shopper gehouden worden. Het is van belang dat men de tas inclusief de persoonlijke tascode in de tas goed bewaard.

Inlevermomenten van de volle shopperkaart.
Op de volgende momenten kunnen de volle spaarkaarten omgeruild worden voor een SuyderSee Shopper. Omruilen kan bij de hostessen van Stadscentrum SuyderSee in de Redepassage.

Zaterdag 9 december van 10.00 – 17.00
Maandag 11 december t/m 15 december van 13.00 tot 17.00
Zaterdag 16 december van 10.00 – 17.00
Zondag 17 december van 12.00 – 17.00

Meer informatie over de SuyderSee Shopper Weken is terug te vinden op www.suydersee.com. Bekijk ook de foto’s van eerdere prijswinnaars op de Facebook-pagina van SuyderSee.