Lasershow op Meerpaalplein als afsluiting van Lichtjestour in Dronten

Algemeen

DRONTEN - De Lichtjestour in Dronten wordt op zaterdag 23 december afgesloten met een lasershow op het Meerpaalplein. Deze voorstelling begint om zeven uur en wordt verzorgd door Love4Lasers uit Lelystad.

„We wilden graag in alle dorpen iets extra’s naast de mooie tour zelf”, aldus Dennis van der Zee van stichting De Klokbeker uit Swifterbant, „We denken dat we daarin geslaagd zijn.”

Defqon

Voor wat betreft Dronten is dat een lasershow gevonden. Hilde Boers van STADronten had wat rondgesurfd op het internet en stuitte op Love4Lasers. Dit bedrijf maakt shows voor grote festivals als Defqon, maar ook voor bedrijven die iets spectaculairs willen tijdens bijvoorbeeld een jubileum.

Hilde Boers: „Ik hoopte op een mooie afsluiting op het Meerpaalplein. Ik heb de jongens van Love4Lasers uitgenodigd voor een kop koffie. Ze waren gelijk enthousiast en ook zij vonden het zó’n leuk evenement, dat ze ons heel erg geholpen hebben door ook een groot stuk sponsoring voor hun rekening te nemen.”

Sponsoring

Die sponsoring is sowieso belangrijk voor de Lichtjestour. De drie organiserende stichtingen benadrukken dat het evenement niet georganiseerd had kunnen worden zonder alle sponsoren.