Marc Otten
Marc Otten ©maartenheijenk.nl (archieffoto)

Geschorste Newzad Abdullah verlaat Reaal Dronten, ook Otten gestopt

Sport

DRONTEN - Newzad Abdullah en Marc Otten voetballen niet langer meer voor Reaal Dronten. Eerstgenoemde is door de KNVB voor een half jaar geschorst en besloot te stoppen, terwijl Otten met een slepende knieblessure kampt. Daarnaast kan Reaal ook geen gebruik maken van de diensten van Ricardo Telgen.

Abdullah kreeg de schorsing naar aanleiding van een incident met een scheidsrechter. Daarop besloot hij te stoppen. "Newzad zegt dat hij het niet heeft gedaan, maar hij is gestraft voor het bespugen van de scheidsrechter. Dat is een hele vervelende, nare situatie, waar je als club niet mee geassocieerd wil worden. Newzad heeft daarna zelf besloten om te stoppen en dat is jammer. Hij was een jongen met potentie", vindt trainer Carl Aventurin.

Otten stopt ook

Bovenop dat nieuws kwam deze week ook nog eens het afhaken van Marc Otten. De verdediger kampte al het hele seizoen met knieproblemen en nu heeft hij de handdoek in de ring gegooid. "Hij zou zaterdag in de basis starten, maar in de warming-up haakte hij weer af. Nu heeft hij besloten te stoppen. Weer een poppetje minder", baalt Aventurin.

Voor wat betreft de positie van keeper leek Reaal beet te hebben. Ricardo Telgen, onder andere ex-Swift '64, zou het seizoen afmaken, maar dat is toch niet doorgegaan. "De KNVB heeft geen toestemming gegeven, waardoor hij pas volgend seizoen speelgerechtigd is. Ik hoop dat na de winterstop onze eigen keeper weer fit is", aldus Aventurin.

Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 12 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 12 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 13 uur geleden