Etentje aan de Herfst.
Etentje aan de Herfst.

Wim Smit bezorgt de hele straat in de Golfresidentie een bijzonder etentje

Algemeen

DRONTEN - Bewoners van de Herfst in Dronten, een straat in de Golfresidentie, werden gisteravond getrakteerd op een bijzonder etentje. Er was een truck met verse gerechten, er stonden lange houten tafels en warme vuurkorven. Het was het gevolg van een prijs, gewonnen door buurtbewoner Wim Smit.

Smit had meegedaan aan de ā€˜buurtafelcampagneā€™ van Aviko uit Dronten. Via de website van dit bedrijf konden mensen laten weten waarom hun straat de leukste van Nederland is. De Herfst was Ć©Ć©n van de tien straten die in de prijzen viel.

'Een fantastische buurt'

De winnaar geeft aan dat de straat al vijftien jaar diverse activiteiten organiseert en daardoor een fantastische buurt is. Bijzonder is dat de gemiddelde leeftijd zoā€™n 70 jaar is en dat er nauwelijks verloop is in de buurt.

Veel medebewoners schoven aan aan de kleurrijk gedekte tafels en genoten bij de vuurkorven, warme fleecedekens en zachte berenvellen van een avond vol plezier en goede gesprekken. ā€žDit alles onder het genot van de lekkerste gerechten die ter plekke door de koks werden bereidā€, aldus Aviko.

Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 8 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 8 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 9 uur geleden