Afbeelding
Jansen&De Moor

Marieke Wagenaar is in Dronten gestart met La Luna Uitvaart

Algemeen

DRONTEN – Uitvaartbegeleider Marieke Wagenaar is eind november gestart met haar onderneming La Luna Uitvaart. Het bedrijf is gevestigd aan Troffel 19 in Dronten en verzorgt uitvaarten in heel Flevoland en het noordelijk deel van de Veluwe/Gelderland.

„La Luna Uitvaart is een zelfstandig en onafhankelijk bedrijf”, aldus Marieke Wagenaar, „Deze onafhankelijkheid maakt het mogelijk om echt maatwerk te leveren en te luisteren naar de wensen van de klant. Dankzij een uitgebreid netwerk van partners is alles mogelijk bij La Luna Uitvaart.”

„Ieder mens is uniek, en daarmee ook iedere uitvaart en ik ben er ontzettend trots op dat wij zorgen voor een uitvaart die klopt”, vervolgt de uitvaartondernemer.

Opleiding in Zwolle

Marieke was jarenlang werkzaam in de zakelijke dienstverlening voordat ze de stap naar uitvaartbegeleider maakte. Na het volgen van een opleiding tot uitvaartbegeleider in Zwolle heeft ze vorige maand haar eigen bedrijf geopend.

„Ik wil mijn werk- en levenservaring graag inzetten om mensen bij te staan in een hectische en emotionele periode na het overlijden van een dierbare”, besluit Marieke Wagenaar.

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 13 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 13 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 14 uur geleden