Afbeelding
Willem Feiken

De IJsvogel dolenthousiast over kerstmarkt Biddinghuizen: „Helemaal geweldig”

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Het was gisteren gezellig druk in het centrum van Biddinghuizen. Stichting De IJsvogel had de jaarlijkse kerstmarkt georganiseerd en die trok veel publiek. „Het weer zat natuurlijk mee”, aldus voorzitter Teun van Beek, „Het was helemaal geweldig.”

De kinderen waren niet weg te slaan bij de opgepimpte arreslee met ‘rendieren’ en bij de kerstman. De standhouders waren goed te spreken over hun omzet en de optredens waren stuk voor stuk geslaagd. Her en der in het winkelcentrum waren zelfs spontane optredens en ook daar bleef steeds veel publiek kijken en luisteren.

Een kleine tegenvaller was de kerstkofferbakmarkt, die was gepland op het plein voor kerkcentrum De Voorhof. Er hadden zich 17 mensen aangemeld, maar daar kwamen er uiteindelijk slechts vijf van opdagen. Dat vijftal was echter positief over de belangstelling en de verkoop.

Lichtjestour

Voor stichting De Ijsvogel is het jaar nog niet afgelopen, want komende donderdag (21 december) wordt in Biddinghuizen de eerste editie van de Lichtjestour gehouden:

Donderdag 21 december

  • 16:00 uur: verzamelen trekkers op de Verlengde Baan
  • 17:00 uur: optreden vuurspuwer JP de Kam
  • 17:30 uur: vertrek trekkers voor de tour door het dorp
  • 17:30 uur: optreden van de Blauwbaarden
  • 19:00 uur: prijsuitreiking mooiste trekker Biddinghuizen
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding