Meine Breemhaar
Meine Breemhaar ©maartenheijenk.nl

Meine Breemhaar (Mac3Park) reageert op kritiek op kantoorvilla's aan De West

Algemeen

DRONTEN - Meine Breemhaar, eigenaar van het bedrijf Mac3Park, heeft via Facebook gereageerd op een artikel over de kantoorvilla's in deze krant. In dat artikel uitte GroenLinks-gemeenteraadslid Paul Vermast kritiek op de architectuur van de kantoorgebouwen van Mac3Park aan De West in Dronten.

Drontenaar Breemhaar schrijft aan de heer Vermast: „Het is moeilijk voor te stellen dat een door de gemeenschap betaald lid van de gemeenteraad zulke onzin debiteert."

„MAC3PARK, geen projectontwikkellaar trouwens, investeert 7 miljoen in het project aan de West van Dronten. Dit allemaal in overleg met de gemeente en binnen de kaders van het door diezelfde gemeente opgestelde beeld- en kwaliteitsplan."

Werkgelegenheid

„Ondertussen zijn er met de bedrijven Metafoor vastgoed & software en OTC 2 bedrijven naar Dronten gekomen of komen met meer dan 70 man kantoorpersoneel en nog groeiend. Ook werken er bij Prosu zo'n 70 mensen in de eerste twee kantoorvilla's. Zo'n groei in kantoor werkgelegenheid heeft Dronten niet gezien in vele jaren.
Wij blijven investeren in Dronten, zowel in mooie villa's als sterke bedrijven."

„Blijft u maar lekker zeuren over smaak, maar vraag u zelf met deze kerst ook eens af wat u toevoegt aan de Dronter samenleving!"

Kantoorvilla's

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 4 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 5 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 5 uur geleden