Afbeelding

Cursus Slank en Fit

Partnerbijdrages

Ben jij een vrouw tussen de 25 en 40 jaar? Wil je 10 kilo of meer afvallen en dit jaar jou goede voornemens echt waarmaken? Dan is deze cursus perfect voor jou!

Een gezonde leefstijl in 12 weken

Tijdens de cursus is er elke week een voedingsbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomsten leer je niet alleen hoe een gezond voedingspatroon eruit ziet, maar ook hoe je van je ongewenste eetgedrag afkomt. Gedragsverandering staat centraal in deze bijeenkomsten. Waarom eet jij op de manier waarop je eet? We proberen samen je valkuilen op te sporen en een plan op te stellen om deze uit de weg te ruimen.

Elke week een weegmoment

Wekelijks weegmomenten bieden een stok achter de deur en geven inzicht in je vooruitgang. Naast gewicht, worden ook je vetpercentage, spiermassa en lichaamsvocht gemeten. Waardoor de veranderingen in je lichaamssamenstelling duidelijk te volgen zijn.

2 keer per week sporten onder begeleiding

Geen tijd om uren in de sportschool te staan? De trainingen tijdens deze cursus duren slechts 45 minuten. Met deze effectieve trainingen verbrand je niet alleen veel calorieën, maar werk je ook aan lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen. Alle elementen voor een fit lichaam.

Cursus in een kleine groep, met veel persoonlijke aandacht!

We starten de cursus met een individuele intake en persoonlijke voedingsschema. Maar je staat er tijdens de cursus niet alleen voor, de steun en motivatie van de groep en de professionele begeleiding helpen jou om je doelen te halen. Na afloop van de cursus stellen we samen een concreet plan op om je nieuwe levensstijl vast te houden.

Ben jij geïnteresseerd om deel te nemen aan deze cursus laat dan je gegevens achter op www.loose-fit.nl. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor alle startinformatie. Bij vragen mag je ook bellen naar 06-27337775 of mailen naar info@loose-fit.nl.

* De kosten van deze cursus worden deels vergoed vanuit de basisverzekering.