De winnaars van de OVDD-prijzen 2017.
De winnaars van de OVDD-prijzen 2017.

Elshof en William’s winnen ondernemersprijzen in Dronten

Algemeen

DRONTEN – Elshof Organic Fruit is uitgeroepen tot ‘toponderneming van het jaar’ van ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD). William’s Fashion for Men sleepte de prijs ‘detaillist van het Jaar’ in de wacht.

Juryvoorzitter Erik Schaap van Schaap Holland, de toponderneming van vorig jaar, maakte de winnaars bekend tijdens het OVDD-nieuwjaarsfeest in De Meerpaal. Elshof Organic Fruit mag de gemeente Dronten vertegenwoordigen bij de jaarlijkse uitreiking van de Flevopenningen op 13 april in Zeewolde.

Wisseltrofee

De winnaars ontvingen een wisseltrofee en juryrapport van OVDD. Van de gemeente Dronten ontvingen zij een cheque met bedragen van 1.000 en 500 euro om te besteden aan een zelf te kiezen goed doel in de gemeente.

,,Door het jaarlijks toekennen van deze prijs wil OVDD haar bewondering en waardering tonen voor alle bedrijven in de gemeente Dronten”, aldus de ondernemersvereniging, ,,Daarnaast willen wij met de verkiezing het belang van goed ondernemerschap voor de economie en de werkgelegenheid onderstrepen.”

De heer en mevrouw Kollen kregen huisbezoek aan de Cultuursingel in Biddinghuizen.
400 OFW-huurders melden zich aan voor huisbezoek: "Werken aan een thuisgevoel" 10 uur geleden
Popkoor Unlimited Sound Dronten
Wat is er vrijdag te doen? IVN, De Schakel, Dorcas, Maris Sonores, theatershows 10 uur geleden
Thim Verhoeven neemt na tien jaar afscheid van Swift'64 1.
Zinderend slot bij Asv Dronten, afscheid bij Swift'64, titelstrijd bij BAS 11 uur geleden