Afbeelding
Unlimited Sound

Unlimited Sound enthousiast na show in uitverkochte Meerpaal: „Fantastische show”

Cultuur

DRONTEN - De Meerpaal was zaterdagavond uitverkocht voor de avondvullende show ‘The Sky is the Limit’ van Unlimited Sound. Het koor uit Dronten was na afloop enthousiast.

Verslag Unlimited Sound:

Een uitverkochte grote zaal in de Meerpaal afgelopen zaterdag. De enthousiaste leden van Unlimited Sound lieten een spetterende avondvullende show zien ‘The Sky is the Limit’.

Met een opbouw van rustige nummers zoals Skyfall van Adele naar een spetterend Firework van Katy Perry. En vuurwerk was het. Met een prachtige lichtshow en mooie foto’s en video’s op de achtergrond werd het een fantastische show.

Daan Hidding bespeelde de Cajon tijdens het nummer Royals. Een reactie van een toeschouwer: „Je kon een speld horen vallen…zo gaaf.” Het publiek was razend enthousiast en op de afterparty in de foyer van de Meerpaal werd nog gezellig nagepraat en gedanst.

Nu de show erop zit, gaat Unlimited Sound verder met het instuderen van nieuwe nummers. De eerste optredens staan alweer gepland en er is inmiddels ruimte voor nieuwe leden. Vooral tenoren en bassen worden gezocht. Iedereen is welkom om te komen luisteren, kijken en meedoen op dinsdagavond 19.45 uur in horecacentrum ’t Wisentbos.