©maartenheijenk.nl

Reaal Dronten pakt een punt, maar geeft voorsprong uit handen

DRONTEN - Reaal Dronten heeft zaterdag een punt overgehouden aan de uitwedstrijd bij DSV '61. Na een 0-2 voorsprong moest de Drontense derdeklasser genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel.

Reaal leek prima uit de startblokken te komen, want nog in de eerste helft wisten de Drontenaren twee keer te scoren. Adil el Morabit bracht zijn ploeg na twaalf minuten op voorsprong en twintig minuten later was het weer raak. Gio Wegman was goed voor een goal, waardoor Reaal op rozen zat.

Het was echter niet voldoende voor de zege, want in de tweede helft kwam DSV langszij. Johan Westerink maakte kort na rust de aansluitingstreffer en in de uiterste slotfase incasseerde Reaal nogmaals een tegengoal. Mark van Klompenburg zorgde voor de eindstand: 2-2.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 7 uur geleden
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 8 uur geleden