Afbeelding
©maartenheijenk.nl

Marco Roelofsen: Go Ahead is ambitieuzer dan Asv Dronten en pakt sneller door

Sport

DRONTEN - „Go-Ahead staat wel lager dan Asv Dronten, maar de club wil sneller naar de hoofdklasse en heeft misschien meer middelen.” Dat zegt Marco Roelofsen over zijn keuze voor Go-Ahead Kampen. De voetbaltrainer uit Harderwijk was ook in gesprek met Asv Dronten.

Roelofsen doet zijn uitspraken tegenover weekblad De Brug. „Ze hadden een goed verhaal waar ze naar toe willen en zijn met spelers bezig. Dat sprak me aan", aldus de trainer over zijn keuze voor Kampen.

Doorpakken

„Bovendien vond ik ook dat Go-Ahead iets sneller heeft doorgepakt. En het gaat ook om wat voor gevoel je erbij hebt en de uitdaging”, vervolgt Roelofsen. De Kampenaren tastten eerder deze week diep in de buidel met het aantrekken van de verdedigers Adi Draganovic (WHC) en Dennis van der Wal (Sparta Nijkerk).

Bij Asv Dronten zou Marco Roelofsen een tweede gesprek hebben. De Drontenaren besluiten deze week met welke kandidaten ze nu een vervolggesprek voeren.

Go-Ahead Kampen en Asv Dronten staan komende zaterdag tegenover elkaar. Het duel in de eerste klasse wordt gespeeld op sportpark Cellesbroek-Middenwetering in Kampen en begint om drie uur.