Asv Dronten moet duidelijke meerdere erkennen in subtopper WHC

DRONTEN - Asv Dronten heeft zaterdag op bezoek bij WHC een pijnlijke nederlaag geleden. De Drontenaren kwam voor rust nog wel op 1-1, maar gingen uiteindelijk met liefst 6-1 onderuit.

WHC kwam via Adi Draganovic als snel op voorsprong, maar die schade wist asv Dronten nog te herstellen. Spits Kevin van der Vlag schoot na een half uur een vrije trap prachtig binnen, maar toch nam WHC nog voor de rust afstand. Jelle Post strafte een verdedigingsfout af en net voor de thee maakte Jonathan van Marle de 3-1.

Die tik kwam asv Dronten in de tweede helft niet meer te boven. Martijn Timmer voorkwam in eerste instantie nog erger, maar via wederom Post maakte WHC al snel de 4-1. Daar bleef het niet bij, want door doelpunten van Menno Kamphuis en weer Post eindigde het treffen in een 6-1 overwinning voor WHC.