Vergadering Dorpsbelangen Biddinghuizen.
Vergadering Dorpsbelangen Biddinghuizen. ©maartenheijenk.nl (archieffoto)

Avond in Biddinghuizen over werven, informeren en behouden van vrijwilligers

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - „Vrijwilligers zijn kostbaar”, weet bestuurslid Sabine Potgieter van Dorpsbelangen Biddinghuizen. Omdat het lastig is om voldoende vrijwilligers te vinden voor functies, evenementen en klussen, wordt er op woensdag 7 maart om half acht een vrijwilligersavond gehouden in Het Koetshuis.

De avond is georganiseerd door Dorpsbelangen samen met stichting De IJsvogel. „Tegenwoordig is iedereen druk. Werk, school, gezin, sport en een sociaal leven, daar past ‘verplicht vrijwilligerswerk’ vaak niet meer bij”, vertelt Sabine, „Vanwege het stoppen van enkele bestuursleden en om continuïteit van de Dorpsbelangen en de werkgroepen te waarborgen, zijn wij hard op zoek naar opvolgers voor het bestuur en vrijwilligers.”

Henk Stoer

„We willen een nieuwe weg inslaan wat betreft vrijwilligers”, aldus bestuurslid Henk Stoer van Dorpsbelangen en sinds kort ook bestuurslid van De IJsvogel, ,,En dat willen we op deze avond graag toelichten. Met de hoop om veel nieuwe vrijwilligers aan onze activiteiten te kunnen toevoegen en daarbij de waardering uit te spreken aan onze huidige vrijwilligers.”

Informatie