Afbeelding
L. de Lange

It's Kringloop Lunch-cafe is reeds open!

Partnerbijdrages

Op 1 februari 2018 heeft It’s kringloop een mooie prijs in ontvangst mogen nemen voor “Het Beste Idee van Dronten”. Dit voor het nog op te zetten “ontmoetingscafé”. Daar is It’s natuurlijk erg trots op en hebben dus gelijk de eerste stap gezet. Het ontmoetingscafé is op 9 februari opengegaan!

In dit café kun je voor een klein prijsje een heerlijk kopje koffie, stukje taart of een broodje krijgen en daarnaast met elkaar in gesprek komen in de sfeervol ingerichte ruimte. De vrijwilligers helpen en denken mee in het bereiden van diverse gerechten en zodoende zal de menukaart ook langzaam uitgebreid worden. Sinds 23 Februari heeft het lunchcafé bijvoorbeeld elke week een vers gemaakte soep op de kaart staan.

Om dit ontmoetingscafé handen en voeten te geven is It’s Kringloop op zoek naar vrijwilligers die onder andere het bedienen van klanten, het bedenken van activiteiten en kokkerellen voor het lunchcafé leuk zouden vinden. En, met deze extra hulp, hoopt It’s ook zo snel mogelijk de kinderfeestjes voor de minima op te kunnen starten!

Vrijwilliger worden, meedenken en realiseren van de doelstelling? Meldt je aan via; mail@itskringloop.nl of kom eens langs voor een informatief gesprek. We wachten met smart op je.