Reaal Dronten komt net tekort op bezoek bij Hatto Heim

DRONTEN - Lange tijd leek Reaal Dronten zaterdag tegen Hatto Heim onderweg naar een positief resultaat, maar toch eindigde het treffen in een nederlaag. Een doelpunt van Maarten Teuben diende Reaal een 3-2 nederlaag toe.

De hekkensluiter in de derde klasse C verbaasde door in Hattem op een 0-1 voorsprong te komen. Will van der Zande opende de score, maar zag daarna dat Hatto Heim terug in de wedstrijd kwam. Maarten Teuben zorgde na 23 minuten voor de gelijkmaker en net voor de rust zette Peter Sikkema de thuisploeg op een 2-1 voorsprong.

Reaal liet het er echter niet bij zitten en maakte via Danny Mol al snel weer gelijk. Die 2-2 bleef lang stond, tot een dik kwartier voor tijd. Opnieuw Teuben werkte doeltreffend af en daarmee zorgde hij voor een 3-2 eindstand.