Kinderen van Alpha Omega in het oude gebouw
Kinderen van Alpha Omega in het oude gebouw

Gasten uit Indonesië geven in Swifterbant presentatie over kinderhuis

Swifterbant

SWIFTERBANT - De Protestantse Gemeente in Swifterbant heeft al bijna 30 jaar een band met kindertehuis Alpha Omega in Kabanjahe op Sumatra (Indonesië). Twee gasten uit Indonesië geven op vrijdagavond 25 mei om half acht een presentatie over dat kindertehuis. Dat gebeurt in kerkcentrum De Hoeksteen.

Tot 2 juni zijn dominee Mestika Ginting en de heer Darwin Barus te gast in Swifterbant om te kijken hoe kinderen met een beperking in Nederland wonen, onderwijs krijgen en werken. Zij willen graag aan iedereen die Alpha Omega een warm hart toedraagt laten zien hoe de kinderen bij hen wonen en werken.

Samen met Geert Loosman, Hein Bakker, Jimte en Marianne Greijdanus, die de afgelopen winter een bezoek hebben gebracht aan Alpha Omega, geven Ginting en Barus aan de hand van filmpjes en foto's een kijkje in de wereld daar.

Kerstpostactie

Alpha Omega is bekend in Swifterbant door de kerstpostactie en de kraam die jaarlijks op de braderie staat. Ook wordt de helft van de kinderen in het tehuis door Swifterbanters gesponsord. Op dit moment worden nieuwe slaapzalen gebouwd op het terrein waar ook het landbouwbedrijf van Alpha Omega is.

Informatie