Diana Diepmaat
Diana Diepmaat

Kunstenares Diana Diepmaat start in haar atelier in Dronten met creatieve kinderpartijtjes

Algemeen

DRONTEN - Kunstenares Diana Diepmaat geeft sinds kort creatieve kinderpartijtjes voor kinderen vanaf groep 4 van de basisschool. Deze partijtjes worden gehouden in haar atelier aan de Campbellhof 22.

„U kunt, samen met de aanstaande jarige job, van te voren een kijkje nemen in het atelier en een workshop uitkiezen”, aldus Diana Diepmaat, „Hierbij kunt u onder andere denken aan een kistje beschilderen met bovenop een boter-kaas-en-eierenspelletje, een houten spaarpot in de vorm van een melkpak beschilderen, een decofiguur met foamklei bekleden of een linnen tas met etui inkleuren met textielverf.”

De kunstenares wil het aanbod aan workshops regelmatig uitbreiden. Ook mogen kinderen en hun ouders zelf met suggesties komen.

Ook voor volwassenen

Naast de kinderpartijtjes geeft Diana ook aan volwassenen workshops: „Wat dacht u van een pantybaby maken of met panpastel een mooi landschap schilderen? Ook een decoupagedier bekleden met decoupagepapier en het schilderen met ‘brusho’ op boekpapier staan op het programma, evenals de workshop naaldvilten.”