DeDrontenaar.nl sluit overeenkomst met Meerpaaldagen: „Evenementen ondersteunen”

Algemeen

DRONTEN - DeDrontenaar.nl en Stichting ProDronten hebben de handen ineengeslagen. Vanaf dit jaar is DeDrontenaar.nl de nieuwe mediapartner voor de Meerpaaldagen.

Voorzitter Joop Weenk van de stichting ProDronten: „Wij hebben goede gesprekken gevoerd met DeDrontenaar.nl en zijn blij dat we ze als nieuwe mediapartner bij dit mooie evenement mogen verwelkomen.”

Heel betrokken

„DeDrontenaar.nl heeft zich als lokaal medium de afgelopen jaren heel betrokken getoond bij de Meerpaaldagen”, vervolgt Joop Weenk, „Ze bieden Stichting Pro Dronten en haar sponsoren een mooi communicatieplatform. We denken met deze mediapartner voor de komende jaren een betrokken partner te hebben gevonden.”

Commercieel directeur Johan van der Kolk van BrugMedia vult aan: „Als DeDrontenaar.nl willen we graag verenigingen en evenementen ondersteunen. Wij helpen ze bij het uitdragen van hun activiteiten en evenementen. De Meerpaaldagen sluit mooi aan bij deze visie en wij zijn blij in ProDronten een partner te hebben gevonden.”

Speciale festivalkrant

Inmiddels zijn de voorbereiding voor de exacte invulling van dit partnerschap in volle gang. Meer informatie volgt. Al wel kan worden gemeld dat op 6 augustus DeDrontenaar.nl met een uitneembare en speciale festivalkrant komt die bij ruim 17.000 huishoudens in de gemeente Dronten op de mat valt.

Informatie Meerpaaldagen:

Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 3 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 3 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 4 uur geleden