Afbeelding
Nathalie Ritsema

Kapsalon Beautiful Change uitgeroepen tot gemeente winnaar tijdens de kapsalon van het jaar verkiezing 2018.

Partnerbijdrages

BEAUTIFUL CHANGE WINT WEDEROM GOUDEN AWARD.

Biddinghuizen 8 juni 2018: Alweer een jaar gelden deed Beautiful Change mee aan de verkiezingen ā€œde Leukste kapper en kapsalon 2017ā€ En won toen een golden Award voor de meeste stemmen en Waardering. Tijdens de Award Show van dit jaar werden dan ook weer de provincie-, landelijke-, keten en vakjury winnaars bekend gemaakt en onderscheiden. Hier viel Beautiful Change Wederom in de prijzen en ging ook dit jaar met een golden Award weer naar huis.

Wederom weer een mooie beloning maar wat betekend dit voor deze jonge onderneemster? Nathalie Ritsema: In een woord fantastisch! Dit is voor ons als team weer een bevestiging. Wij werken met veel passie en plezier en willen onze klanten dit ook laten beleven, en zo willen wij onze klanten mooi de deur uit te laten gaan. Dit waarderen onze klanten waardoor wij weer de Golden Award hebben gewonnen, Onze klanten hebben de moeite genomen om ons te steunen en hun waardering uit te spreken door te stemmen. Waar we ze uiteraard voor wil bedanken! voegt ze er nadrukkelijk aan toe.

Hoe nu Verder?

Nathalie Ritsema: Net als afgelopen jaar gaan wij iedere dag met plezier aan het werk gaan en blijven doen waar we goed in zijn. Ons klantenbestand is sterk toegenomen en we streven ernaar om onze kwaliteit op het hoogte niveau te houden. Ons team is afgelopen tijd ook weer gegroeid en doormiddel van Cursussen en trainingen zullen wij ons op professioneel vlak ook verder blijven ontwikkelen.

Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 17 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 18 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 18 uur geleden