Afbeelding

Nagelstudio Nail Craft Design komt naar Dronten!

Partnerbijdrages

Gedreven door passie voor het vak en met een blik op de toekomst, is de keuze gemaakt om een nieuwe uitdaging aan te gaan, het werk dichter bij huis te halen en zo heeft Nail Craft Design haar deuren geopend in Dronten. Vanaf oktober 2018 zal Anna volledig werkzaam zijn in Dronten. Tot die tijd combineert ze het nog met haar nagelstudio Zeewolde.

Anna Willems van Nagelstudio Nail Craft Design is klein begonnen in Zeewolde en gegroeid tot een goedlopende nagelstudio met een leuke klantenkring. Tijdens haar opleiding schoonheidsspecialiste is Anna in contact gekomen met nagelstyling. Meteen was ze verknocht aan het vak, want hier kon ze haar creativiteit in kwijt en klanten blij maken met mooie nagels. Dat is wat Anna leuk vind om te doen en waarin ze uitdaging vind. Streven naar perfectie! Dit dan ook terug te zien in haar werk met de resultaten die behaald zijn.

Inmiddels bestaat Nail Craft Design 5 jaar en is er veel geleerd en bereikt in die periode. Zo is Anna onder andere nationaal en internationaal kampioen op het gebied van nagelstyling.

Of het nu gaat om een naturel look of extreme design nagels, Anna draait haar hand er niet voor om en staat voor u klaar. Vakmanschap, gedreven door passie. It's more than Nails...

Kijk voor meer informatie op: www.nailcraftdesign.nl