Afbeelding
eigen foto

Oud-werknemers maken doorstart met schildersbedrijf Schunselaar in Dronten

Algemeen

DRONTEN - De oud-werknemers Nico Versteeg en Robin van Houwelingen hebben een doorstart gemaakt met schildersbedrijf Schunselaar. Het bedrijf gaat verder onder de naam Schunselaar Dronten BV op de bekende locatie aan de Houtwijk 15a in Dronten.

Eerder dit jaar is Schunselaar’s Schildersbedrijf BV met vestigingen in Zwolle en Dronten failliet verklaard. „De eerder in gang gezette splitsing van beide bedrijven bleek uiteindelijk financieel niet haalbaar, waardoor een faillissement voor de totale groep niet meer te voorkomen was”, schrijven de oud-werknemers.

Alles op alles gezet

In Dronten hebben Nico Versteeg en Robin van Houwelingen samen met Cor van het Hof alles op alles gezet om een doorstart van deze vestiging te realiseren: „En met succes!” Het drietal is samen met Corlies de Vries de eigenaar van de nieuwe BV.

Het bedrijf is onder de nieuwe naam volop aan de slag: „Samen met onze collega’s werken wij dagelijks in de vastgoed-onderhoudsbranche. Schunselaar Schilders, Bouwservice en Glas zijn de drie disciplines waarmee wij deze markt bedienen.”

 Havenplein
Alpina (voorheen Sinke) naar Havenplein: "Centraal gelegen locatie" 18 uur geleden
Afbeelding
Nikki Boon breekt schoolrecords tijdens meerkamp in de VS (11 foto's) 18 uur geleden
Riena Tienkamp, Arjen Gerritsen, Piet Boer en Peter van Bergen (v.l.n.r.).
Route langs vijftien kunst- en cultuurobjecten: "Bekijk het in de Oostrand" 19 uur geleden