Afbeelding
SUYDERSEE

Vaders gaan zaterdag voor de ā€˜Maxā€™ in SuyderSee

Partnerbijdrages

Waar maak je je vader blijer mee dan met een stukje racen in zijn eigen formule 1-auto? Op zaterdag 16 juni mogen alle vaders zich in Stadscentrum SuyderSee even een echte Max Verstappen wanen. Of ga de competitie aan in de virtuele Racingroom On Wheels.

Wat is er stoerder dan even in de echte trainingsbolide van Max Verstappen te mogen zitten en je een echte Formule 1-coureur te mogen wanen? De wagen is gekoppeld aan een racespel op de spelcomputer en een tv-scherm, zodat je je behendigheid kan demonstreren. Om het nog echter en aantrekkelijker te maken, vergezellen twee grid girls de racewagen, die op pole position op het Havenplein staat. Natuurlijk is er alle gelegenheid voor een fotomoment.

Mijn vader is de snelste?
Dezelfde zaterdagmiddag tussen 12.00 en 17.00 uur kunnen vaders in Stadscentrum SuyderSee hun energie en rij-inzicht kwijt in de Racingroom On Wheels. Dit is een aanhangwagen waarin je diverse racesimulators hebt staan. Je kunt hier tegen elkaar rijden op de mooiste circuits en in de snelste en duurste bolides. Doordat je alle rondetijden op een scherm kunt bekijken, heeft deze activiteit vooral een competitie-element. Deze laatste activiteit wordt gefaciliteerd door Jacques Huijbregts uit Dronten. Op een supersnelle Vaderdag!

Activiteiten zijn tussen 12.00 uur en 17.00 uur op het Havenplein in SuyderSee.

Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 13 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 13 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 14 uur geleden