Heleen van Royen
Heleen van Royen

Heleen van Royen spreekt op Lowlands over 365 dagen monogame seks

Cultuur

BIDDINGHUIZEN - Het Lowlands festival ontvangt iedere dag schrijvers, dichters en verhalenvertellers in haar ‘Lowlands Bookstore. Vandaag is het programma bekendgemaakt met onder andere Heleen van Royen, Saskia Noort, Erik Jan Harmens, Carolien Spaans, Saskia de Coster, Niña Weijers, Alex Boogers, Marieke Lucas Rijneveld en Jean-Marc van Tol.

Persbericht Lowlands:

Noorts Writers Rock

Literair spektakel met bestsellerauteur Saskia Noort en de supernova-esk talenten Elfie Tromp, Laura van der Haar en Stella Bergsma. Met deze Fab Four kun je niet missen.

Heleen van Royen

Haar nieuwe bestseller over 365 dagen monogame seks kust zelfs in de braafste Hendriks hun innerlijke voyeur wakker. Maar waarom moest dat in een boek? Alle reden voor een indringend vraaggesprek met Jasper Henderson.

Babs’ Woordsalon

Spoken-wordqueen Babs Gons ontvangt Alex Boogers, Marieke Lucas Rijneveld, Radna Fabias, Dean Bowen, Steffen Morrison en vaste salonmuzikant Mirte Hartland om te reflecteren op het thema Verleiding. Niet te weerstaan.

Leven Na De Dood/Drank?

Openhartig dubbelinterview met Carolien Spaans en Erik Jan Harmens die met Jasper Henderson in gesprek gaan over leven en dood, rijkdom en verlies, en wil en dank.

Junkieverdriet

De Nederlandse en Vlaamse dichters Daniël Vis, Tijdelijke Toon, Anne van der Heijden, Maarten Inghels en Charlotte Van den Broeck vertellen presentator Ellen Deckwitz messcherp en overrompelend over de invloed van dichter Jotie T’Hooft en Junkieverdriet op hun eigen met drugs en eenzaamheid doorspekte werk. Geheid verslavend.

Linnaeus Boekhandel

Deze onvermoeibare lettertijgers staan het hele weekend voor je klaar met stapels boeken van optredende auteurs en dichters, én razend populaire signeersessies.

Literaire Peepshow

Leve de seksuele bevrijding van de literatuur! Met hosts Heleen Debruyne en Daan Borrel, seksscène-recensies van Joost De Vries en oplossingen van Alma Mathijssen. En de inbreng van het opgehitste publiek natuurlijk.

Mensen Zeggen Dingen

Aangevoerd door MC Teddy Tops storten Sabina Lukovic, L-Deep en Joost Oomen zich op Lowlands vol vuur op een wervelende wirwar van comedy, spoken word, poëzie, proza en (muziek)theater met een almaar uitdijende groep woordkunstenaars – gewapend met niets anders dan een pen en microfoon.

Poëziebordeel

In dit huis van dichterlijke zeden op Cape Lowlands zitten wulpse courtisanes en bedjonkers voor mannen én vrouwen klaar om je de meest wellustige gedichten in te fluisteren.

Time’s Up

Korte, vlijmscherpe taalperformances van Niña Weijers, Simone Atangana Bekono, Saskia De Coster, Corinne Heyrman en Livia Franchini, die onder leiding van presentatrice Lisa Weeda een beerputje opendoen over o.a. racisme, #metoo en de stokoude bril waarmee hij en zij tegen haar en hem aankijken.

Woorden met Waumans

Live-podcast van schrijver Rob Waumans, met aan zijn lippen schrijver Arjen van Veelen en Fokke & Sukke-tekenaar Jean-Marc van Tol. Als de webfeeds dat maar houden.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 4 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 4 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 5 uur geleden