Afbeelding

Walibi en Fight Cancer halen samen bijna 32.000 euro op voor goede doel (6 foto's)

Algemeen

BIDDINGHUIZEN - De eerste editie plaats van de Rollercoaster Run in Walibi Holland heeft zaterdag 31.935 euro opgeleverd voor Fight Cancer. Onder zonnige omstandigheden legden 240 deelnemers het parcours af.

Om klokslag 19.00 uur klonk het eerste startschot voor de run. De deelnemers legden daarna een route van 5 kilometer af door Walibi, inclusief een ritje in twee achtbanen.

Bianca Kistenkas vond het een bijzondere ervaring: ā€žIk ben onlangs mijn vader verloren aan longkanker. Wij kregen in januari te horen dat hij ziek was en hebben in april afscheid moeten nemen. Door mee te doen aan de Rollercoaster Run heb ik mijn verdriet omgezet in iets doenā€¦ā€

Cheque

Na afloop overhandigde Mascha van Till de cheque namens Walibi aan Limore Noach van Fight Cancer. Beide directrices renden mee en kijken met een goed gevoel terug op de eerste editie.

Limore Noach: ā€žHet was echt leuk om ĆØn hard te lopen Ć©n in de achtbanen te kunnen.ā€ Het opgehaalde bedrag gaat via Fight Cancer/KWF Kankerbestrijding naar jonge, talentvolle onderzoekers.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 1 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 2 uur geleden
Sandra Nobel (PvdA)
Jeugdzorg kent in Dronten wachtlijst van ongeveer drie maanden 23 uur geleden