Johan van der Kolk en Joop Weenk.
Johan van der Kolk en Joop Weenk. ProDronten

Augstuskrant DeDrontenaar.nl verschijnt week eerder in verband met Meerpaaldagen

Algemeen

DRONTEN - DeDrontenaar.nl is met ingang van dit jaar mediapartner van de Meerpaaldagen. Het betekent onder andere, dat de augustuskrant van DeDrontenaar.nl al op de eerste maandag van de maand verschijnt. Hierdoor gaat ook de deadline voor het inleveren van advertenties en kopij een week naar voren. In het hart van deze krant komt de speciale festivalkrant.

Voorzitter Joop Weenk van de stichting ProDronten en commercieel directeur Johan van der Kolk van BrugMedia bezegelden onlangs de samenwerking. Dat gebeurde met een handdruk op de locatie waar het op 9, 10 en 11 augustus allemaal gaat gebeuren: het Meerpaalplein.

Mooi platform

„DeDrontenaar.nl heeft zich als lokaal medium de afgelopen jaren heel betrokken getoond bij de Meerpaaldagen”, vertelt Joop Weenk, „Ze bieden Stichting Pro Dronten en haar sponsoren een mooi communicatieplatform. We denken met deze mediapartner voor de komende jaren een betrokken partner te hebben gevonden.”

Johan van der Kolk vult aan: „Als DeDrontenaar.nl willen we graag verenigingen en evenementen ondersteunen. Wij helpen ze bij het uitdragen van hun activiteiten en evenementen. De Meerpaaldagen sluit mooi aan bij deze visie en wij zijn blij in ProDronten een partner te hebben gevonden.”

Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 1 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 2 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 2 uur geleden