Afbeelding

Golfprofessionals slaan de handen ineen

Partnerbijdrages

Golfen is een sport die vrijwel iedereen kan beoefenen. Dat blijkt ook wel uit de enorme groei van het ledenaantal van Shortgolf Swifterbant en de toename van deelnemers aan cursussen en lessen van de Golfacademie Flevoland. Steeds meer mensen weten de golfbaan te vinden voor een sportieve netwerkafspraak, een leerzame clinic of een ontspannen ronde over de 18 holes baan.
Om al deze startende en geoefende golfspelers een goed aanbod te kunnen blijven bieden, hebben Golfacademie Flevoland, PGA-professionals Peter van Rooij en Lawrence Möger en Auke Hempenius van Inner Genius Golf de handen ineen geslagen.

‘Het is fantastisch om te merken dat steeds meer organisaties, verenigingen en ondernemers op deze ontspannen manier kennis leren maken met het golfspel’ vertelt Mark Kerkvliet, mede-eigenaar van Golfacademie Flevoland. ‘Met name de groep ondernemers die hier wekelijks in Swifterbant een balletje slaat neemt nog steeds toe’. Nu wij samenwerken met deze, in Nederland zeker geen onbekende, golfprofessionals, hebben wij ons aanbod van clinics en lessen nog verder uit kunnen breiden. ‘En daar zijn wij zeker heel trots op’ sluit Mark af.

Shortgolf Business Open
Op vrijdag 13 juli organiseren bovengenoemde partijen een sportief business programma voor iedereen die kennis wil maken met de sport of al jarenlang de golfsport beoefent. De volledig verzorgde dag bij Shortgolf Swifterbant begint om 13:13 uur en kost €50,- inclusief deelname, greenfee, drankjes en buffet. Aanmelden kan via mark@golfacademieflevoland.nl