Afbeelding
©maartenheijenk.nl

Reacties van lezers 12 | Dronten moet een andere naam krijgen

Algemeen

DRONTEN - Vele honderden lezers van DeDrontenaar.nl hebben de afgelopen weken al onze zomerenquête ingevuld. U kunt nog tot 15 augustus meedoen. Hieronder weer een aantal suggesties van lezers voor het gemeentebestuur. Zoals: ,,Dronten behoeft een andere naam."

Suggesties van lezers

  1. Luister ook eens naar de bewoners en doe niet zo arrogant van dat maken wij wel uit. Samen met de gemeenschap kan je ver komen.

  2. Meer politie zichtbaar op straat.

  3. De markt is een dorpse markt. We moeten inspelen op de groei en veel meer multicultureel worden. Veel meer kraampjes met etenswaren en kledingkraampjes. Het is altijd een dood zooitje. Dat trekt niet voldoende op het grote plein. Ik zeg Redeplein indien meer kraampjes. En ook markt op zaterdagen! Dat zijn pas echte markten. Mensen zijn dan vrij.

  4. Dronten moet meer stads karakter krijgen. Meer festivals en gezelligheid.

  5. Dronten behoeft een andere naam!! Dronten is een saaie en niets belovende naam. Ouderwets. Dronten heeft meer vertegenwoordigers nodig die bepalen wat voor feesten er plaatsvinden. Hoge piefen van troon stoten zodat kleine ondernemers meer ruimte krijgen. Dan gaat het steeds meer bloeien en leven. Hier is duidelijk behoefte aan!

  6. In Dronten-west wonen heel veel inwoners. Houd alstublieft rekening met hun! Wel winkels en geen vliegverkeer boven woonwijken!

  7. Laat De Zuid zoals die is alleen wat drempels

  8. Als jullie het dorp en er omheen schoon willen houden blijft het huisvuil per kilogram gratis en laat het grofvuil gratis ophalen bij de mensen die het niet kunnen wegbrengen.

Reacties van lezers

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 9 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 10 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 10 uur geleden