Lowlands beveelt parkeerklus aan voor het werken aan teambuilding

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - „Een beter teamweekend, dan een weekend samen op Lowlands bestaat niet”, meldt Lowlands Parking. Er zijn voor de editie 2018 van Lowlands nog een paar plaatsen vrij en het festival hoopt dat teams uit de regio zich aanmelden: „Je leert elkaar door en door kennen als je samen aan de slag gaat.”

Lowlands Parking regelt al meer dan 15 jaar vrijwilligers voor werkzaamheden op de parkeervelden van Lowlands. In het eerste jaar werd dat gedaan door 20 leden van een vereniging voor Plattelandsjongeren.

Vandaag de dag werken bijna 300 vrijwilligers als verkeersregelaar voor Lowlands Parking. Velen van hen geven zich met hun team of met leden van hun vereniging op om samen te gaan werken.

Teamweekend

„Lowlands Parking is super voor een teamweekend, omdat je als team dezelfde tijden werkt, samen overnacht op de medewerkerscamping, drie keer per dag een maaltijd krijgt aangeboden en bovendien los kunt gaan op Lowlands”, zo beveelt het parkeerteam de werkzaamheden aan.

„Tijdens een weekend Lowlands leren teams elkaar goed kennen. Wie houdt zich aan zijn afspraken? Dat wordt snel duidelijk als iedereen zich om zeven uur moet melden voor de ochtendshift.”

Sfeermakers

Lowlands Parking: „Als het later op de dag met bakken uit de lucht valt, weet je wie de sfeermakers zijn als deze vrolijk ‘it’s raining men’ beginnen te zingen. Bij een hectische situatie kom je erachter wie z’n mannetje staat en wie iemand te hulp schiet.”

„Na al het werken wordt er natuurlijk samen gefeest op het festival en leert het team elkaar op een totaal andere manier kennen! Om de volgende dag weer te ontdekken wie er voor zorgt dat het hele team weer present is (inclusief aspirientjes).”

Aanmelden