Afbeelding
Ā©maartenheijenk.nl

Reacties van lezers 13 | Fazantendreef, omlegging De Zuid, hondenpoep

Algemeen

DRONTEN - Er blijven suggesties van inwoners voor het gemeentebestuur binnenkomen via de zomerenquĆŖte van DeDrontenaar.nl. Hieronder weer een kleine bloemlezing.

Suggesties van lezers:

  1. De Zuid: van die zijde moet het centrum nog afgemaakt worden volgens het voorgestelde plan. Heel goed plan! Gevaarlijke situatie nu. Algemeen belang gaat voor belang enkele bewoners.

  2. Voor de gezelligheid in het centrum meer activiteiten organiseren. Dan word het veel gezelliger in het dorp en dan willen de mensen ook met meer plezier blijven wonen

  3. De nieuwe burgemeester moet zeker modern, jonger en meegaander zijn.

  4. De gemeente Dronten moet zich verzetten tegen de komst van een windmolenpark.

  5. Waarom straten opknappen vanwege veiligheid Fazantendreef/De Fazant? Door de nieuwe situatie had ik bijna 2 kleine kinderen op de motorkap. Deze snappen niet dat je over moet steken als je van de oversteekfietspad afkomt. Als bestuurder zie je niet wat de hoek om komt, zeker geen kleine kinderen. Het is wachten op ongelukken.

  6. Doe wat aan de hondenpoep die door heel Dronten ligt. Hang borden en prullenbakken op. Kinderen spelen nu tussen de drollen. Met name speelstrook aan de Smedengilde is erg.

  7. Huisafval wordt weer gewoon aan huis opgehaald. Weg met die ondergrondse containers

  8. Verkeerssituatie bij Open Hof moet zo blijven. Verandering is niet echt onderbouwd door gemeente. Ik heb het vermoeden dat het te maken heeft met de verbouwing van gemeentehuis en parkeergelegenheid voor de ambtenaren. Daar moet de gemeenschap van Dronten miljoenen in investeren. Het lijkt mij onzinnig en weggegooid geld.

Reacties van lezers

Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 16 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 17 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 17 uur geleden