Tuincentrum De Boeg.
Tuincentrum De Boeg. ©maartenheijenk.nl (archieffoto)

Reacties van lezers 14 | Bomen in de oudste buurten van Dronten in fases vervangen

Algemeen

DRONTEN - De teller van de zomerenquête van DeDrontenaar.nl staat inmiddels op 1.150. Tot halverwege deze maand kunt u de enquête invullen. Hieronder weer een aantal suggesties van de .

Suggesties van lezers:

  1. In de oudste buurten worden de bomen te groot en zouden in fases vervangen moeten worden. Efficiëntie in de zorg en beknibbel niet op hulp aan ouderen. Liever daar aan uitgeven dan weer een onnodig nieuwbouwproject bedenken zoals een vraag over een nieuw gemeentehuis.

  2. Het bestrijden van graffiti (vandalisme). Soort uitgaanscentrum voor mensen met een lichtverstandelijke beperking en autisme, voldoende reclame maken.

  3. Laten we nu eens stoppen met zoeken naar mogelijkheden om geld uitbreiding geven! Wat is er nu niet goed aan de weekmarkt op het Meerpaalplein? Waarom gemeentehuis verbouwen? Waar blijft die Lidl, het oude leegstaande tuincentrum aan de Boeg is toch een wereldplek?

  4. Creëer functie citymarketing. Meer creatieve vrijplaatsen. Stadsdichter of iets dergelijks. Strand bij Ketelhaven. Meer zwemmogelijkheden buiten (makkelijk in en uit ’t water). Aan de vaart maar 2 steigers. Zoveel water om ons heen, maar we moeten eerst naar Randmeren voor strand. Bouw combi woon/kantoor. Ook hier meer freelancers.

  5. Investeren in handhaving maakt Dronten veiliger, schoner, leefbaarder.

  6. Pas op dat het winkelcentrum niet volledig naar de knoppen gaat. Stop met onzinnige idee om de markt te verplaatsen. Het plein heeft teveel geld gekost om het nu weer te slopen. Buiten dat kost het veel parkeerplaatsen en veel geld om elektra aan te leggen. Het zijn onze belastingcenten waar de door ons betaalde ambtenaren veel idiote ideeën lanceren. Er is al onnodig genoeg over de balk gesmeten.

  7. Dit heeft totaal geen zin, want de gemeente doet toch wel wat die wil en dat is allang bepaald. Maar als ik dan toch iets mag toevoegen. Meer veiligheid brengen en niet zo bang zijn. Meer om de bewoners geven die hier al jaren wonen en geen ellende veroorzaken.

  8. Dronten niet verder uitbreiden. Stop het aantal reclameborden in het buitengebied.

Reacties van lezers