Afbeelding

Rock ’N’ Rumble in the Polder doet jaren 50 herleven in Dronten

Algemeen

De vijftiger jaren waren roerig, rebels en opwindend. Herbeleef deze jaren op 1 september 2018 tijdens Rock ’N Rumble in the Polder in Nirwana Dronten. Uniek, eigenzinnig, anders en gezellig waren woorden waarmee de eerste editie in 2017 werd getypeerd.

Het is de tweede keer dat dit unieke evenement wordt georganiseerd. “Vorig jaar waren we tevreden met de opkomst, maar voornamelijk de louter positieve reacties heeft ons doen besluiten dit evenement voor de tweede maal te organiseren, met de bedoeling om jaarlijks terug te keren”, aldus initiatiefneemster Charlotte Wiedemeijer enthousiast.

Vol programma
Met maar liefst vijf bands is Rock ‘N’ Rumble in the Polder meer dan een avondvullend programma. “Vandaar ook de BBQ!”, vertelt Wiedemeijer lachend. “Het is inderdaad echt een dagje uit, met topentertainment van Slapback Johnny, Björn Bolleboom, Dean and the Moonboys, Roy P-Cat and the V8 Brothers en The Possum Belly Overalls. Stuk voor stuk toppers met muzikaal bloed.”

Vintage market
Het is niet alleen muziek, maar ook beleving staat centraal tijdens dit markante evenement. Zo is er een vintage market waar kledij, muziek, accessoires en eigenaardigheden op de kop te tikken zijn. Mocht de vetkuif nog ontbreken, dan wordt deze ter plaatse bijgeknipt en gezet. Barbier Bigsby staat klaar om de mannelijke bezoeker een strak kapsel aan te meten.

Tickets via voorverkoop
Deuren openen om 16.00 uur en sluiten laat in de avond. Tickets zijn verkrijgbaar aan de deur tijdens Rock ‘N’ Rumble op 1 september 2018.