Meerpaaldagen: Lachende en spelende kinderen, senioren die volop genieten

Algemeen

DRONTEN - „Lachende en spelende kinderen die zich uitleven, slenterende mensen over de braderie en senioren die volop genieten van het muziekprogramma", meldt de organisatie van de Meerpaaldagen over het dagprogramma van de vrijdag.

Persbericht Meerpaaldagen

Tussen de buien door scheen de zon en waren de terrassen gezellig vol. Kortom een centrum met een en al bedrijvigheid. De Meerpaaldagen zijn weer in volle gang en dat betekent genieten van de verschillende activiteiten voor jong en oud.

Op vrijdagochtend was het tussen 10 en 11 al gezellig druk in stadscentrum Suydersee. De laatste puntjes werden op de i gezet voor de jaarlijks terugkerende braderie en de activiteiten voor deze dag.

Lasergamen?

Wegens groot succes is ook het laser gamen dit jaar weer toegevoegd aan het programma. In de parkeergarage kon je ‘ondergronds’ de strijd weer met elkaar aangaan. Ook de minikermis op terrein Steenbergen was een groot succes. Hier kon je onder andere zwieren in de teacups. Ook waren er diverse spectaculaire activiteiten zoals Bungee Soccer en de Draken Basejump.

Seniorenmiddag?

The Wieners en Mark Doldersum hebben de vele senioren weer vermaakt met hun herkenbare repertoire. De swingende rock & roll band The Wieners brachten nummers van onder andere the Everly Brothers en Buddy Holly. En Mark Doldersum is het wederom gelukt om het publiek in een polonaise door de tent te laten lopen. Vrijwilligers van Rabobank en Meerpaaldagen werkten samen om het publiek te voorzien van appelsap en cake.

Nog meer

?Deze middag was voor velen zeer geslaagd en morgen… Dan hebben we gelukkig weer een dag met nog meer leuke en spectaculaire activiteiten. We noemen even: JMC Straten Festival, de kinderkartbaan en diverse activiteiten voor ouders en kinderen. Heb je een oldtimer brommer? Dan kan je mee met de oldtimer bromfiets tour.

Overdag geen tijd? Kom dan ’s avonds naar de tent voor de optredens van onder andere Raak!, Brace, Stageline, Peter Beense of even uit je dak gaan tijdens het foute uur.

Meerpaaldagen