Organisatie Meerpaaldagen: ā€žVol vervoering genoot het publiek van de showā€

Algemeen

DRONTEN - De organisatie van de Meerpaaldagen is goed te spreken over het verloop van de vrijdagavond. In een persbericht wordt teruggekeken op de optredens van Mark Doldersum, Paul de Munnik, ABBA Fever, Baby Blue en Stef Ekkel.

Persbericht Meerpaaldagen:

Met de ervaringen van de seniorenmiddag nog op het netvlies, mocht Mark Doldersum ook zijn tweede ronde muzikaal genot ten gehore brengen in de tent. De charismatische zanger beet om acht uur het spits af, en daarmee was het avondprogramma van de vrijdag van start. Met sfeervolle hits nam hij het publiek moeiteloos mee in een wolk van Nederlandse glorie.

Paul de Munnik

Paul de Munnik keerde terug naar zijn geboorteplaats Dronten om het publiek te trakteren op een hoog staaltje vakmanschap. Met prachtige klassiekers Ć©n een aantal diamantjes van zijn (nieuwe) album, wist hij het publiek moeiteloos in trans te krijgen. Vol vervoering genoot het publiek van de show die de ras muzikant met zijn band op de bĆ¼hne zette (zie ook het interview van DeDrontenaar.nl met Paul de Munnik - red.).

ABBA

De Nederlandse coverband ABBA Fever stond op de planken met een duidelijke missie: het publiek terug brengen naar de gloriedagen van de legendarische, Zweedse band Abba. Met nummers als Mama Mia kunnen de meeste artiesten natuurlijk al wel uit de voeten, maar er is niet veel uniekers dan dat je het idee krijgt dat je de legendes voor je hebt staan.

De bevlogen bandleden stonden in volledig ornaat op het podium en trakteerden de aanwezigen op een zee van klassiekers. De missie bleek erg succesvol, de hele zaal waande zich even terug in de tijd en ze zongen uit volle borst mee met het repertoire van deze tributeband.

Baby Blue

De energieke alleskunners van de coverband Baby Blue hebben vrijdagavond de tent op zijn kop gezet. Met twee sets gevuld met klassiekers en wonderlijke verrassingen nam de jeugdige band de tent in handen.

Nummers van Bon Jovi, Joan Jett en zelfs wat hits uit het K3-repertoire werden door de vijf heren opgevoerd. Ze warmden het publiek halverwege de avond op, om vervolgens met een knallende set de tweede dag van de Meerpaaldagen af te sluiten.

Stef Ekkel

?Het was een en al gezelligheid in de tent met deze Nederlandse volkzanger. Deze professionele zanger is als een van de beste in staat is om een fantastische sfeer neer te zetten. Dat is hem dan ook gelukt. Zijn nummers werden daarnaast door het publiek uit volle borst meegezongen.

Zaterdag

Zaterdag is het de derde maar ook de laatste dag van de Meerpaaldagen 2018. Er zijn leuke (sport)activiteiten waaronder een klimwand, de Knockout race en de Gyrospace en. Voor de racefans is er de Racingroom Experience en een heuse kinder Kartbaan. Even genieten van een kop koffie of even koopjes najagen op de braderie kan natuurlijk ook. Kortom; er is overdag meer dan genoeg te beleven in het centrum van Dronten.

Het avondprogramma begint al vroeg voor de jeugd met onder andere optreden van DJ Ricardo en MylĆØne en RosanneI. Daarnaast zijn er ā€™s avonds optreden van Brace, Peter Beense en Stageline. Ook kan je genieten van guilty pleasures tijdens Het Foute Uur van Q-music. Er is nog veel moois te beleven op de laatste dag van deze editie van de Meerpaaldagen.

Meerpaaldagen

Afbeelding
UWV: "Grote vraag naar automonteurs in "Flevoland 5 uur geleden
Tulpenloop
Agenda zaterdag: Tulpenloop, Aldi, badminton, voetbal, Spinvis, Maris Sonores 6 uur geleden
Afbeelding
GroenLinks, PvdA en ChristenUnie willen meldpunt vuurwerkoverlast in Dronten 6 uur geleden