Aandacht voor appartementen aan Meerpaalplein.
Aandacht voor appartementen aan Meerpaalplein. ©maartenheijenk.nl

Reacties van lezers 29 | Entree van Biddinghuizen, veiligheid Meerpaalplein, Ansjovisweg

Algemeen

DRONTEN - De entree van Biddinghuizen, veiligheid voor aanwonenden aan het Meerpaalplein, de verkeerssituatie aan de Ansjovisweg. Het zijn onderwerpen die door de lezers van DeDrontenaar.nl zijn aangekaart via onze zomerenquête.

Suggesties van lezers

  1. De entree van Biddinghuizen moet nodig worden verbeterd. De voormalige garage van Kamphuis moet opgekocht worden en worden afgebroken. Het is een complete bouwval en monument-onwaardig.

  2. Veiligheidsvoorschriften eens nakijken wat betreft het Meerpaalplein bij evenementen. Op drukke momenten (niet op een oefenmoment want dan zijn er geen volle terrassen of staat het ook nog vol met mensen) zoals Meerpaaldagen en dergelijke zijn dan de hulpdiensten wel is staat om hulp te verlenen in de flat die er aan het Meerpaalplein staat? U weet wel, als elke seconde telt? Nou dan kan een ambulance er niet door, tenzij er terrassen worden verzet, en dat duurt volgens mij kostbare minuten. Je zal er maar wonen en een hartstilstand krijgen.

  3. Verkeerssituatie Ansjovisweg/N309 veiliger maken (rotonde).

  4. Hoewel sporthallen 't Dok al jaren staat is het nog steeds een prima accommodatie. Een topsporthal is totaal niet nodig. We zijn een dorp!

  5. Jammer afschaffing hondenbelasting. Wordt op het speelveld bij Drachme nog meer hondenpoep gevonden! Nu al zijn de hondenpoepstickers niet meer te lezen en genegeerd!

  6. Laat de fietsers fietsen op het Meerpaalplein òf zorg voor een veilige fietsstrook langs De Rede. De Rede is gewoon te krap voor auto's en fietsers.

  7. Ik vind als je migranten (zoals bijvoorbeeld Polen) op bedrijven laat werken, dan moet je ze ook fatsoenlijk huisvesten, dat ben je aan ze verplicht. Wel moet er dan een beetje toezicht op gehouden worden.

  8. Zelden wijkagenten waar te nemen in de wijken, moet zichtbaar en aanwezig voor de jeugd. Er wordt te hard gereden door 30-kilometerzones en woonerven.

Reacties van lezers