Afbeelding

Kampvuurfestival op zaterdag 8 september

vrijdag 17 augustus 2018 0:00

Kom het buitenleven vieren!

Een knapperend vuurtje, een heerlijk drankje, fijne mensen om je heen. Wandel van kampvuur naar kampvuur en luister naar ontspannen getokkel, een goede meezinger of een ontroerend liedje. Klinkt goed? Kom dan naar het Kampvuurfestival op zaterdag 8 september op GroepsNatuurkampeerterrein De Abbert in Dronten. De kaartverkoop is gestart. http://www.dagvandekampvuurmuzikant.nl

Programma

Vanaf 14.00uur kun je het buitenleven vieren op het prachtige terrein van De Abbert, middenin het Abbertbos. Ontdek je eigen muzikale talent tijdens de workshop ukelele of kom tot rust tijdens een fijne yogasessie in de natuur (ook voor kinderen!). Helemaal niks doen mag ook, plof neer op een strandstoel of zitzak met een speciaal biertje of heerlijke koffie. Voor kinderen richten we een mooi kinderplein in, met spelletjes, activiteiten en verhalen bij het kampvuur. Vanaf 17.00uur ontsteken we de kampvuren* en treden er zo’n 15 kampvuurmuzikanten op. Slenter van vuurtje naar vuurtje en laat je verrassen door een scala aan optredens!

Food&drinks

Natuurlijk is er aan eten en drinken gedacht. Neem wel contant geld mee, er is geen mogelijkheid om te pinnen!

Blijven kamperen

Duik na zo’n heerlijke middag en avond je tent in en blijf gezellig kamperen! Let op, het aantal kampeertickets is beperkt, dus wees er snel bij.

Tickets

De kaartverkoop is gestart. Kijk snel op onze ticketpagina voor de verschillende opties!