Afbeelding
Gloria Vogelaar-Tatti

Workshop 'De Magie van Alcohol Inkt'

Partnerbijdrages

Alcohol Inkt is een inkt, zoals de naam al zegt op basis van alcohol. De inkt bestaat in verschillende kleuren. Het is mogelijk om de kleuren van de alcoholinkt door elkaar te laat lopen, je kunt kleuren lichter maken of mengen.

Tijdens de workshop leg ik kort het e.e.a. uit over materiaalgebruik en verschillende techniekjes. Daarna ga je lekker aan de slag op verschillende afmetingen Yupo-papier. In de abstracte afbeeldingen die ontstaan door kleurgebruik, de vermenging van kleuren en de wijze waarop je de alcohol ink aanbrengt, zie je in deze tekeningen allerlei vormen/symbolen. Met behulp van onze intuïtie gaan we de tekeningen ‘lezen’.

Datum: Vrijdag 14 september 2018

Tijd: 20:00 - 22:00 uur

Locatie: Swifterbant

Kosten: De kosten voor de workshop bedragen € 30,00 per persoon. Dit is inclusief de gebruikte materialen, koffie & thee. Uiteraard mogen alle mooie werken mee naar huis.

Inschrijving:

E-mail naar gloria@locali.nl om je in te schrijven. Je krijgt van mij per e-mail een bevestiging van deelname en aanvullende info.

NB deze workshop is ook te reserveren op een andere datum & tijdstip voor bijvoorbeeld een vriendinnen-uitje. Neem contact met me op voor meer informatie!

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 13 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 13 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 14 uur geleden