De Regenboog
De Regenboog ©maartenheijenk.nl

Reacties van lezers 35 | Laat de ambtenaren maar eens meewerken in De Regenboog

Algemeen

DRONTEN - Laat de ambtenaren maar eens meewerken in De Regenboog, een nieuw hotel, insteekhavens aan De Oost, meer politietoezicht. Het zijn weer enkele suggesties voor het gemeentebestuur, die via de zomerenquête van DeDrontenaar.nl zijn binnengekomen.

Suggesties van lezers:

  1. Het gemeentehuis laten voor wat het is en niet zeuren dat het te warm is om te werken. Laat de ambtenaren maar eens komen kijken en meewerken op de werkvloer in De Regenboog om te zien hoe warm onze ouderen het hebben en wij als zorg als wij liefdevol ons werk uitoefenen. Ik wil ze daarna wel eens horen wat er warmer is. Aan je buro zitten of iemand douchen. Bij deze nodig ik het gemeentebestuur uit om een dag met ons mee te werken!

  2. Maak aan De Oost insteekhavens: bomen weg aan de rechterkant vanaf De Meerpaal, want die bomen gaan ten koste van je auto en voorkant huis (alles pikt) is een drama. Zelfs de weg pikt helemaal.

  3. Nieuw hotel?

  4. Minder ambtenaren binnen die als hoofddoel regeltjes naleven hebben, meer ambtenaren buiten die als hoofddoel een fijn leefklimaat voor de burgers hebben.

  5. Geen windmolens ín het Swifterbos! Er is genoeg andere ruimte waar niemand er last van heeft. Dat kleine stukje mooi bos wat we nu hebben zou uit alle macht beschermd moeten worden.

  6. Open en transparant en geen geld pompen in prestigeprojecten. Groen moet groen blijven. Ga niet alle groene plaatsen volproppen met huizen en flats.

  7. Doe eens wat anders met de Meerpaaldagen en Koningsdagen en maak het plein gezellig met een muziektentje, maak gezellige terrasjes. Zorg ervoor dat er wat meer te doen is voor de jongere voor de zondagen, meer goedkope schoenenwinkels en kledingwinkels.

  8. Absoluut en z.s.m. meer politietoezicht in wijken, meer aandacht voor verkeersgedrag binnen bebouwde kom en zwerfafval.

Reacties van lezers

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 11 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 11 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 11 uur geleden