Afbeelding
DigiShots

Zilver voor Babette en Nemo op NK

Sport

Zaterdag 25 augustus werd in Ermelo de gehele dag gestreden om de titels op de Hippiade voor pony's. Het was een beetje afwachten wat het weer ging doen, maar gelukkig scheen, op enkele buien na, ook nog de zon over het KNHS Centrum.

Babette Hanse startte haar C-pony Nemo in de klasse L springen. Toen deze rubriek aan de beurt was, scheen er gelukkig een stralend zonnetje en dat deed Nemo en Babette blijkbaar goed. Ze sprongen samen een mooi foutloos basisparcours, op naar de barrage. Ze gingen voor alles of niets en in een tijd van 33.67 kwamen ze uiteindelijk over de finish; goed voor plek twee en daarmee dus de zilveren medaille op dit NK!

Het Verenigingsteam van De Flevoruiters ging knap van start in Ermelo vandaag. Eshter Lammerts, Tereza Israel, Jens Blonk en Angelique van der Weele reden met nette dressuurproeven naar 192 pnt, 208 pnt, 183 pnt en 216,5 pnt. Tamar Blonk, Marit Lek, Zoë Ras en wederom Tereza Israel reden vervolgens knap door de parcoursen heen in de springring. De springers kwamen uiteindelijk uit op twee foutloze rondes, een balkje en een keer 7 strafpunten. Aan het einde van de dag waren alle prestaties samen goed voor een hele knappe zevende plaats, van de 25 teams, op deze Hippiade.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 4 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 5 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 5 uur geleden