©maartenheijenk.nl

BAS start bekertoernooi met nederlaag tegen tweede elftal VVOG

BIDDINGHUIZEN - BAS heeft zaterdag haar eerste bekerwedstrijd niet om kunnen zetten in een overwinning. De Biddinghuizenaren moesten duidelijk hun meerdere erkennen in het tweede elftal van VVOG en verloren met 3-1.

BAS startte nog aardig en dat resulteerde in grote kansen voor met name Mike Geres, Walid el Achak en Jesper Claassen. Scoren lukte echter niet, waarna VVOG beetje bij beetje het initiatief overnam. De Harderwijkers speelden behoorlijk voetbal en openden uiteindelijk ook de score. De BAS-defensie kreeg het niet voor elkaar om een bal te ruimen, waar één van de behendige aanvallers van profiteerde: 1-0.

Na rust had BAS die schade rap hersteld. Een schot van Luiz Fidom werd nog gepakt door de keeper, maar in de rebound maakte Patrick Woud gelijk. Toch moest BAS een nederlaag slikken. VVOG domineerde de tweede helft, speelde beetje bij beetje meer gevaar bij elkaar en in de slotfase werd dat kracht bijgezet door twee beslissende doelpunten: 3-1.