Afbeelding

Alzheimer Café Dronten

woensdag 5 september 2018 0:00

‘Andere Zorg’ bij Alzheimer Café Dronten

Tijdens deze avond, woensdag 12 september, zullen we meer aandacht besteden aan complementaire zorg. Aanwezig zijn: Fineke Selles, van Mesologiepraktijk Fineke Selles, Monique Baak van MtoB, praktijk natuurgeneeskunde, Lot van Zuuk, regressie therapeut en Elma Mens, Voeten als Basis, praktijk voor VoetreflexPlus therapie.

In de inleiding zal de gespreksleider hun uitdagen en laten vertellen over hun praktijk, hun kijk op dementie en wat zij voor mensen met dementie kunnen betekenen.

Complementaire zorg is de zorg die kijkt naar wat er naast en samen de reguliere geneeskunde kan worden gedaan. Aandacht voor de mens, de mens centraal stellen is belangrijk. Door het inzetten van bijvoorbeeld natuurgeneeskunde, homeopathie, Chinese geneeskunde (TCM), massages, uitgebreide diagnostiek, kunnen zij de dementerende ondersteunen.

Kortom een interessante avond voor een bredere kijk op gezondheid, zorg en ondersteuning. Tijdens en na de pauze is er volop gelegenheid om de sprekers persoonlijk te benaderen voor meer informatie.

Elke 2e woensdagavond van de maand kunt u vanaf 19.00 uur binnenlopen bij het Alzheimer Café Dronten in De Meerpaal op het Serviceplein. De start van de caféavond is om 19.30 uur en duurt tot ca. 21.30 uur. Koffie en thee en toegang zijn geheel gratis.