Kosteloos advies over loopbaanvragen

Partnerbijdrages

Week van de Loopbaan 2018 op herhaling

Ben jij zoekende in werk- en loopbaanzaken?

Wil je meer plezier en energie uit je werk halen?

Is duurzame inzetbaarheid al een speerpunt binnen jullie organisatie?

Meld je aan voor de week van de Loopbaan 2018!

Loopbaanprofessionals en Jobcoaches van Noloc openen in de week van 17 tot met 22 september hun deuren voor alle belangstellenden met loopbaanvragen.

Tijdens de Week van de Loopbaan zijn alle belangstellenden die willen praten over hun loopbaanontwikkeling en duurzame inzetbaarheid op de werkvloer welkom. Ze kunnen kosteloos een afspraak maken met een loopbaanadviseur van het bedrijf BuitenVitaal bij hen in de buurt. Op die manier kunnen belangstellenden op een laagdrempelige manier kennismaken met professionals in Dronten, Lelystad en Ermelo.

De loopbaanadviseurs staan te popelen om belangstellenden te ontmoeten en hen verder te kunnen helpen met hun loopbaanvragen. Ga voor meer informatie naar www.noloc.nl/weekvandeloopbaan of naar de website van BuitenVitaal www.buitenvitaal.nl

Over Noloc

Noloc is de grootste beroepsvereniging van Nederland. Voor mens, werk en organisatie, met de focus op loopbaanadvies en jobcoaching. De vereniging heeft ruim 3.000 leden en via Twitter en LinkedIn een gecombineerd bereik van ruim 5.400 volgers. Noloc-erkende professionals voeren een kwaliteitslabel en dragen daarmee bij aan het niveau van dienstverlening voor heel de branche.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 12 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 12 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 13 uur geleden