Afbeelding
Anneke Stoeten

Elferink Schoenen: nieuw in Dronten

Partnerbijdrages

DRONTENSinds begin september is de nieuwe winkel van Elferink Schoenen geopend aan De Redepassage in Dronten. Tot voor kort was hier Hafkamp Modeschoenen gevestigd.

Elferink Schoenen is een familiebedrijf met winkels in Emmeloord, Hattem, Kampen en Raalte. “We hebben een ruim assortiment voor zowel dames, heren als kinderen” vertelt Niels Elferink eigenaar van Elferink Schoenen. “De hele collectie wordt gekenmerkt door een goede pasvorm. Altijd lekker lopen, dat is ons credo. Daarom zijn onze schoenen verkrijgbaar in meerdere wijdtematen en met een uitneembaar voetbed.”

De nieuwe collectie bij Elferink schoenen bestaat dit najaar vooral uit stoere bikerboots voor de vrouwen, hoge veterboots en veterschoenen voor de mannen en hippe schoenen voor kinderen. “Een schoen moet goed zitten en er leuk uitzien” vertelt Niels Elferink. “Bikerboots zijn toch wel het grootste thema dit seizoen bij Elferink. We hebben ze met en zonder veter en van heel stoer naar vrouwelijker. Voor de mannen zien we dit najaar vooral bruine en cognac kleurige hoge veterboots. Ook is er voor heren ruime keuze in sneakers en veterschoenen.

De kindercollectie bestaat vooral uit kleine versies van de dames- en herenschoenen, maar dan met een speels element. Zoals een bikerboot met glitters of een sneaker met een felgekleurde veter.

Op zaterdag 29 en zondag 30 september is de feestelijke opening van de winkel. Klanten kunnen dan profiteren van exclusieve acties en leuke festiviteiten.

Bekijk de collectie van Elferink Schoenen in de winkel aan De Redepassage 7-9 in Dronten of op www.elferinkschoenen.nl.