Afbeelding
Eva de Vries

Stiltewandeling

dinsdag 11 september 2018 0:00

De VROUWenROUW Stiltewandeling is er voor vrouwen die, op wat voor manier dan ook, te maken hebben met een ingrijpend en betekenisvol verlies in hun leven. Dat kan een overlijden zijn, maar ook het verlies van gezondheid, een echtscheiding of het verlies van toekomstperspectief. De gebeurtenis kan recent hebben plaatsgevonden, maar ook al wat langer geleden zijn. Door mee te wandelen maar je ruimte voor jezelf; ruimte waarin je aandacht kunt geven aan dat wat in jou aandacht vraagt.

Wandelen in de natuur is helend; het brengt lichaam en geest in beweging én in balans. Samen in stilte wandelen is fijn, je wandelt met jezelf én weet je tegelijk verbonden. Aan het einde van de wandeling is er gelegenheid een kopje thee te drinken, na te praten, te delen wat je bezighoudt, vragen te stellen, of gewoon nog even samen te zijn. Elke wandeling staat in het teken van een thema.

  • Wanneer: Woensdag 10 oktober, zondag 18 november, woensdag 19 december
  • Waar: het Roggebotbos in Dronten, Roggebotweg 21, verzamelen op de parkeerplaats direct naast het Pannenkoekenhuis.
  • Tijd: we verzamelen vanaf 09.45 uur, de wandeling start om 10.00 uur.
  • Aanmelden: via vrouwenrouw@solcon.nl of 06 34873111.
  • Meer informatie: www.vrouwenrouw.nl/agenda

ALTERNATIEF
Wil je graag meewandelen maar kun je deze data niet? Bel (06 348 73 111) of mail (vrouwenrouw@solcon.nl) me dan voor een alternatief.