Afbeelding
©maartenheijenk.nl

Opgroeicafé Dronten

dinsdag 11 september 2018 0:00

Persbericht Flevomeer Bibliotheek:

Ouders en opvoeders ontmoeten elkaar tijdens Opgroeicafé

Er zijn weer twee nieuwe data bekend voor het Opgroeicafé in FlevoMeer Bibliotheek Dronten en Swifterbant. In Dronten zijn ouders en opvoeders welkom op dinsdag 25 september van 10.00 tot 11.30 uur. In Swifterbant op vrijdag 21 september van 9.00 tot 10.30 uur. Het Opgroeicafé wordt georganiseerd door FlevoMeer Bibliotheek en De Meerpaal, en ze werken regelmatig samen met partners als Icare jeugdgezondheidszorg, Home Start en Kinderopvang Dronten

Het Opgroeicafé is een begrip in Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen. Ouders van jonge kinderen, maar ook ouders of verzorgers van bijvoorbeeld puberkinderen zijn welkom om verhalen en ervaringen met elkaar uit te wisselen. Het Opgroeicafé organiseert komend seizoen meer bijeenkomsten op basis van thema’s. “Door thematisch te werk te gaan, hopen we weer nieuwe opvoedvraagstukken aan te pakken”, aldus Claudia Goedvree, coördinator Opgroeicafé. “We nodigen regelmatig professionals uit het vakgebied uit om bepaalde onderwerpen te bespreken.”

Informatie en ervaringen delen
Het Opgroeicafé is een plek waar ouders/opvoeders elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen delen en informatie ontvangen op het gebied van opvoeden en opgroeien. In een ontspannen sfeer, onder het genot van een kopje koffie of thee, is iedereen van harte welkom. Ouders kunnen de kinderen meenemen naar de bijeenkomsten. Er is speelgoed aanwezig. Aanmelden is niet nodig.