Afbeelding

FH Trade maakt eerste vrijwilligers BBQ Stichting Roggebotzand mogelijk.

Partnerbijdrages

Afgelopen zaterdag 15 september heeft de stichting Roggebotzand zijn eerste vrijwilligers BBQ georganiseerd in het Roggebotzand. De Stichting is eerder dit jaar officieel opgericht maar is al vanaf 2015 actief met de aanleg en het onderhoud van de MTB route in het Roggebotzand. De BBQ is een bedankje naar alle 35 vrijwilligers die zich inmiddels inzetten voor het behoud en verdere uitbreiding van de MTB route.
Met dank aan Jan Gerrit Feil van FH Trade uit Dronten die de BBQ heeft gesponsord.

Samen met Staatsbosbeheer beheerseenheid Flevoland is een 20 kilometer lange route uitgezet. De MTB route heeft alles wat de polder in zich heeft. De route is erg gevarieerd en voert over graspaden (brandgangen), zandpaden en technisch uitdagende singletracks met veel leuke kombochten. De bossen zijn inmiddels dermate volgroeid dat je niet het idee hebt op de zeebodem rond te fietsen. Er is maximaal gebruik gemaakt van de hoogteverschillen die het normaal vlakke landschap te bieden heeft. Houtwallen worden optimaal benut met venijnige klimmetjes en soms een mooie drop-off of mooie bochten combinaties. Delen hebben zelfs wat weg van een pumptrack.

Uiteraard zijn wij als stichting altijd opzoek naar sponsoren die op enige manier de stichting willen ondersteun. Vrijwilligers die de MTB sport een warm hart toedragen en graag de handen uit de mouwen willen steken om de MTB route te helpen onderhouden zijn altijd welkom. Aanmelden kan via https://www.facebook.com/MtbRoutesDronten/

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 15 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 15 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 16 uur geleden