Afbeelding

Voorbeschouwing KHC - asv Dronten

Sport

asv Dronten mag zaterdag aantreden tegen oude bekende KHC. Het sportpark de Venen zal voor menig supporter en zelfs speler als een warm bad aanvoelen. asv Dronten werd in 2014 in een tumultueze wedstrijd kampioen, waar de kansen eerst lagen bij de Kampenaren.

KHC zal dan ook willen zorgen, dat de Drontenaren een andere ervaring overhouden aan het bezoek aan het Kamper sportpark.

asv Dronten had een geweldige voorbereiding, maar de vreugde daarover was spontaan verdwenen na de openingswedstrijd tegen Scherpenzeel vorige week. Na een moeizame wedstrijd, moest Rik Breemhaar aan de noodrem trekken en verdween met rood van het veld.
Scherpenzeel, dat al de betere kansen had, maakte aan de illusie van een punt voor asv Dronten een einde en besliste de wedstrijd.
Een zeer zuur begin van de competitie en logischerwijs is as zaterdag Rik Breemhaar dan ook niet van de partij. Met de toch al nodige blessures in de selectie, zal het voor trainer Pim Kaagman en assistent Rijneveld een hele puzzel worden een representatief elftal op de been te krijgen.

Gelukkig heeft de jeugd de toekomst en klopte deze al aardig aan de deur de afgelopen weken, dus hopelijk voor Dronten, dat men opnieuw kan stunten in Kampen!

Aanvang wedstrijd 14:30 uur aan de Veneweg in Kampen.

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 5 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 5 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 6 uur geleden