Drontenaar laat ieder feestje extra bruisen

Partnerbijdrages

DRONTEN - Heb je binnenkort iets te vieren? Een bruiloft, bedrijfsopening, tuinfeest of ander proostmoment? Jorn de Beer, eigenaar van FestiFizz laat ieder feestje extra bruisen met zijn unieke Italiaanse Pop-Up bubbel bar!

Nederlands 1e bubbelbar met prosecco van de tap
Een aantal maanden geleden is Jorn de Beer samen met zijn vrouw Sanne de Beer deze unieke bubbel bar gestart. Een vintage Italiaanse Piaggio TukTuk, die ze na een lange zoektocht hebben gekocht en met liefde en passie hebben omgebouwd tot deze unieke, compacte rijdende bar met tap.

Van hieruit kunnen ze gasten op bijzondere wijze voorzien van heerlijke Italiaanse Prosecco, klassieke Italiaanse cocktails en Peroni bier van de tap. Dit arrangement kan nog verder worden uitbreidt met mooie Italiaanse wijnen, verfrissende sapjes, frisdrank en Italiaanse Antipasti. Zo creëren Jorn en Sanne op ieder feestje een klein stukje Italie op een paar vierkante meter.

Zowel bemand met bubbels als zonder bediening te huur
Particulieren of bedrijven die iets te vieren hebben, kunnen de mobiele bubbel bar zowel bemand, met bubbels en aankleding (all-inn voor een vaste prijs p.p.), als zonder bediening huren v.a. €250,- per dag. Voor de eigenaren is niks te gek, dus heb je specifieke wensen, dan bouwen ze graag mee aan jullie onvergetelijke, maar bovenal bruisende herinnering!

Kijk voor meer informatie op www.festifizz.nl. of neem contact op via proost@festifizz.nl

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 17 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 18 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 18 uur geleden