BAS Selectie Fotopagina/Gert Drent

BAS verspeelt voorsprong en komt uiteindelijk flink tekort tegen Rouveen

BIDDINGHUIZEN - De openingstreffer van Patrick Woud zet BAS op het goede spoor, maar toch volgt er zaterdag een nederlaag. SC Rouveen komt terug en vertrekt uit Biddinghuizen met een 4-2 winstpartij op zak.

BAS is vanaf de aftrap al de onderliggende partij, maar toch komt het wel op voorsprong. Stefan Tolhoek levert een assist op Patrick Woud en de spits zorgt al snel voor 1-0. Bij rust is echter alles anders, want in een tijdsbestek van slechts tien minuten krijgt BAS drie doelpunten om de oren.

Daarmee is de marge twee en na de rust blijkt dat een onoverbrugbaar verschil. Kansen spelen de Biddinghuizenaren amper bij elkaar, Rouveen vindt het wel best, helemaal als ook de 1-4 nog valt. Een afstandsshot vliegt in de verre kruising en dus gaat BAS onderuit. Invaller Jesper Claassen neemt nog wel de 2-4 voor zijn rekening, maar die treffer komt veel en veel te laat om nog iets van de wedstrijd te maken.